BALLYMALOE DESSERTS. ICONIC RECIPES & STORIES FROM IRELAND - RYALL JR

BALLYMALOE DESSERTS. ICONIC RECIPES & STORIES FROM IRELAND

di RYALL JR
49,95
  • Titolo: BALLYMALOE DESSERTS. ICONIC RECIPES & STORIES FROM IRELAND
  • Sottotitolo: DAL MONDO
  • Autore: RYALL JR
  • Editore: PHAIDON
  • Settore: CUCINA
  • Collana: CUCINA   n° 0
  • Anno: 2022
  • ISBN: 9781838665272
  • Pagine: 288
  • Volumi: 1

<DescrizioneEstesa>JR Ryall, the long-time head pastry chef at the iconic Ballymaloe House in County Cork, shares seasonal desserts from his world-famous trolley in this collection of more than 130 sophisticated yet achievable recipes. In this, his debut cookbook, Ryall brings to life the magic of his presentations and reveals the stories and inspirations behind his dishes. This is a celebration of much-loved and sensational sweets from showstopping orange mousse with chocolate wafers to honeycomb ice cream; rose water marshmallows to cocoa nib nougatine; and from Irish coffee meringue to spiced pan-roasted pear cake. With a foreword by acclaimed chef and writer David Tanis and specially commissioned photography of the impressively stylish and sophisticated treats showcasing Ballymaloe's glorious surroundings, this is a book to treasure and enjoy. Foreword by David Tanis. Gli ospiti che soggiornano a Ballymaloe House, nella contea di Cork, in Irlanda, non possono fare a meno di approfittare del prestigioso ristorante della tenuta e assaggiare i dolci a base di ingredienti stagionali che il capo pasticciere JR Ryall propone ogni giorno. Con questo libro d'esordio, Ryall celebra con passione i suoi deliziosi dessert, sofisticati e al tempo stesso di facile preparazione, svelandone tradizioni e insegnamenti. Attraverso 138 ricette e fotografie appositamente commissionate, la magia di questi squisiti dessert prende vita, mentre lo chef racconta le storie e le ispirazioni racchiuse nelle sue creazioni. Prefazione di David Tanis.